An office receives an inviting makeover

 

There were a few basic goals of the renovation:

  1. Reflect the company's passion and energy
  2. Promote collaboration and encourage people to move around and interact
  3. Make efficient use of the various spaces
  4. Transform a dated space into something clean and vibrant

The space was previously occupied by a cruise line company, hence the brass panelled walls. The five floors needed to be redone in such way as to create an atmosphere of open communication and collaboration. Starting on the main floor, the panels were removed and replaced with stone walls and a  coffee bar was installed for staff and clients. An inviting lounge, private offices, editing suites and conference rooms were created and filled with modern styling. The common areas were designed in a clean and functional style that reflected the energy of Blue Ant Media.